Καμπαγιάννης Απόστολος

Ο Καμπαγιάννης Απόστολος γεννήθηκε στα Τρίκαλα στις 31 Ιανουαρίου 1977. Ολοκλήρωσε τις σπουδές Ιατρικής στο αγγλόφωνο τμήμα του Πανεπιστημίου του Σέγκεντ στην Ουγγαρία το 2001. Ξεκίνησε την ειδικότητα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας στην Γερμανία το 2006. Το 2010 επέστρεψε στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την ειδικότητα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικό, από όπου και πήρε τον τίτλο της ειδικότητας το 2012.

Από το 2013 δραστηριοποιείται στην Θεσσαλία, έχοντας ιδιωτικά ιατρεία στα Τρίκαλα και στην Λάρισα. Από το 2017 ασχολείται ενεργά με τον χώρο της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και της Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας.

Ζυγούρης Δημήτριος

Ο Δημήτριος Ζυγούρης γεννήθηκε στο Αγρίνιο Αιτωλ/νίας το 1981. Εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) μετά από πανελλαδικές εξετάσεις το 1998 και αποφοίτησε το 2004.

Ειδικεύθηκε στη Μαιευτική Γυναικολογία για 3 έτη στη Β’ Γυναικολογική κλινική του Αντικαρκινικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών «Άγιος Σάββας» και για 2 έτη στη Γ’ Μαιευτική Γυναικολογική κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο «Αττικόν».

Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στη Γυναικολογική Ογκολογία και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στη Παθολογία κυήσεων υψηλού κινδύνου. Επίσης είναι κάτοχος του διπλώματος ALSO (Advanced Life Support in Obstetrics) UK και ALSG (Advanced Life Support in Gynecology) και εκπαιδευτής στα αντίστοιχα σεμινάρια.

Έχει εξειδικευθεί στην Ελάχιστη Επεμβατική Ιατρική (Υστεροσκόπηση – Λαπαροσκόπηση) και τη Γυναικολογική Ογκολογία στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Tubingen και Lubeck  της Γερμανίας. Είναι Πιστοποιημένος Ιατρός στη κολποσκόπηση από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή εταιρεία κολποσκόπησης  και κατέχει άδεια εκτέλεσης υπερήχων από το ΚΕΣΥ.

Είναι  Ακαδημαϊκός Υπότροφος Μαιευτικής –Γυναικολογίας και Eνδοσκόπησης στη Γ’ ΜΓ του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο «Αττικόν», μέλος της μονάδας Γυναικολογικής Ογκολογίας του Νοσοκομείου «Άγιος Λουκάς» και τέως Επιμελητής του Νοσοκομείου See-Spital Horgen της Ζυρίχης.

Διατηρεί Ιδιωτικό Ιατρείο στα Ιωάννινα από το 2014.

Καλλιόδης Κωνσταντίνος

Ο Κωνσταντίνος  Καλλιόδης  γεννήθηκε στον  Πύργο  Ηλείας  το 1977.  Αποφοίτησε  από  την  Ιατρική  Σχολή  του  Πανεπιστημίου Ιωαννίνων  το  2007  και  ξεκίνησε  την  ειδίκευσή  του  στη  Μαιευτική και  Γυναικολογική Κλινική  του Νοσοκομείου Πύργου. Συνέχισε και ολοκλήρωσε το 2016  την ειδίκευσή του στη  Στ΄ Μαιευτική  και Γυναικολογική  Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Έλενα Βενιζέλου – Αλεξάνδρα, όπου και  παρέμεινε ως  Συνεργάτης  μέχρι και  το 2017.

Στη  διάρκεια των ετών της ειδίκευσής του συνεργάστηκε στενά με κορυφαίους Χειρουργούς Γυναικολόγους και Μαιευτήρες αναλαμβάνοντας ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό μαιευτικών και χειρουργικών επεμβάσεων  του  γυναικείου γεννητικού  συστήματος.

Σήμερα, ο Κωνσταντίνος Καλλιόδης διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στον Πύργο  Ηλείας, συνεργάζεται με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών (Γυναικολογική  και  Μαιευτική  Κλινική ΓΑΙΑ) και τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ  ( Νοσοκομεία ΜΗΤΕΡΑ και ΛΗΤΩ),  παρέχοντας  στις ασθενείς  του ιατρικές  υπηρεσίες  υψηλής  ποιότητας, σύμφωνα  με  τις  τρέχουσες, ευρωπαϊκές  και  αμερικάνικες  κατευθυντήριες  οδηγίες.

Ο ιατρός Κωνσταντίνος Καλλιόδης, έχοντας εκπαιδευτεί στην αντιμετώπιση  κυήσεων  υψηλού  κινδύνου,  την  εξωσωματική  γονιμοποίηση, τη  γυναικολογική ενδοκρινολογία, την ενδοσκοπική χειρουργική (λαπαροσκόπηση-υστεροσκόπηση)  διεκπεραιώνει επιτυχώς  γυναικολογικά  και  μαιευτικά  περιστατικά

Τουμπανάκης Νικόλαος

Ο Τουμπανάκης Νικόλαος είναι Χειρουργός Μαιευτήρας-Γυναικολόγος. Τελείωσε την Ιατρική σχολή του πανεπιστημίου Semmelweis της Βουδαπέστης και κατόπιν ξεκίνησε την ειδικότητα της Μαιευτικής/Γυναικολογίας στην Ελλάδα, όπου και πήρε τον τίτλο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟ». Στο ίδιο νοσοκομείο ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στην Παθολογία Κύησης.

Στη συνέχεια εργάστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου και εξειδικεύτηκε στην ενδοσκοπική χειρουργική καθώς και στον Γυναικολογικό/Αρχόμενης κύησης υπέρηχο (ATSM in acute Gynecology and early Pregnancy) στο Chelsy and West Middlesex University Hospital του Λονδίνου. Έχοντας εργαστεί για επτά χρόνια σε διάφορα νοσοκομεία του Λονδίνου επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου και διατηρεί ιατρείο από το 2018 στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

Κατερίνα Καζάνη

Η Κατερίνα Καζάνη είναι αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε ως αγροτικός Ιατρός στη Β. Εύβοια και στη συνέχεια ως ειδικευόμενη ιατρός της Δ΄ Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής στο νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟ», ενώ ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Μαιευτικής-Γυναικολογίας στο νοσοκομείο «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ».

Διετέλεσε τη Διδακτορική της Διατριβή στη Β΄ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ» και το 2018 ορκίστηκε Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό «Άριστα». Έχει συμμετοχές σε διεθνή συνέδρια και αρκετές δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά.

Αθανάσιος Γεωργίου

Ο Αθανάσιος Γεωργίου γεννήθηκε στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας το 1976. Αποφοίτησε το 2001 από το Ανώτατο Ινστιτούτο Ιατρικής της πόλης Πλόβντιβ της Βουλγαρίας, ενώ διετέλεσε ως Ειδικευόμενος Ιατρός Μαιευτικής στην 3η Πανεπιστημιακή, Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟ».

Έχει επίσης διατελέσει ως Ειδικευόμενος Ιατρός Γυναικολογίας στη Γυναικολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας και ως Ειδικευόμενος Ιατρός Χειρουργικής στη Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ι.Π. Μεσολογγίου. Έχει εργασθεί ως Επικουρικός Ιατρός Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας. Έχει μετεκπαιδευθεί στην Παθολογία της Kύησης (τμήμα Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών) καθώς και στην Ιατρική του Εμβρύου (ερευνητικό κέντρο Harris Birthright Research Centre for Fetal Medicine, London-UK). Είναι συνεργάτης ιατρός του ιδιωτικού μαιευτηρίου «Μητέρα» και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Αγρίνιο.

Ιωάννης Μαρινάκης

Ο μαιευτήρας-γυναικολόγος Ιωάννης Μαρινάκης διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στα Χανιά Κρήτης, όπου παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες. Έχοντας ως γνώμονα τη διαφύλαξη της γυναικείας υγείας, εφαρμόζει τις πλέον έγκυρες και σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους, πάντα με υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι στον ασθενή.

Το 1982 αποφοίτησε από το Α’ Λύκειο Χανίων. Την ίδια χρονιά συμμετέχοντας στις Πανελλήνιες εξετάσεις, πέτυχε την εισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 1988 αποφοίτησε απ’ την Ιατρική Σχολή με βαθμό «Λίαν Καλώς 8/10». Την επόμενη τριετία ολοκλήρωσε τη Στρατιωτική του θητεία στο «Πεδίο Βολής Κρήτης» και στην «Προεδρική Φρουρά Αθηνών», καθώς και στην Υπηρεσία Υπαίθρου ως Αγροτικός Ιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Αλικιανού Χανίων. Στα πλαίσια της απόκτησης ειδικότητας Μαιευτικής – Γυναικολογίας εκπαιδεύτηκε επί πενταετία στο «Royal Gwent Hospital» της Μεγάλης Βρετανίας και στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» Αθηνών.

Το 1998 μετεκπαιδεύτηκε στην «Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και Εξωσωματική Γονιμοποίηση» στο «University College Hospital (UCH)» του Λονδίνου. Μετά την απόκτηση τίτλου ειδικότητας και κατόπιν επιτυχούς εξέτασης, απέκτησε Άδεια από το Υπουργείο Υγείας για εκτέλεση Μαιευτικού και Γυναικολογικού Υπερηχογραφήματος και πιστοποίηση στη Διαγνωστική Κολποσκόπηση απ’ την «Ελληνική Εταιρεία Κολποσκόπησης», καθώς και από την «European Federation For Colposcopy».
Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων, ελληνικών και ευρωπαϊκών, σχετικών με την ειδικότητά του.
Από το τέλος του 1999 δραστηριοποιείται στα Χανιά ως Ιδιώτης Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος.