ΗΟΜΕ/ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

ΗΟΜΕ/ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

Μαχόμαστε ενάντια στην υπογεννητικότητα και γεννάμε την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον στον Έβρο, το Βορειοανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα!

Με ιδιαίτερη ευαισθησία εστιάζουμε σε αυτές τις απομακρυσμένες περιοχές, προσφέροντας ενημέρωση και ελπίδα σε οικονομικά αδύναμα υπογόνιμα ζευγάρια που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα παιδάκι! Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνουμε δράσεις ενημέρωσης για την υπογονιμότητα και αναλαμβάνουμε να βοηθήσουμε δωρεάν ζευγάρια που επιλέγονται με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια. Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις μας, συμπληρώστε τη φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

Φόρμα Eκδήλωσης Ενδιαφέροντος


  ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  Η BE-LIVE υλοποιεί το πρόγραμμα εξωσωματικών γονιμοποιήσεων στους Νομούς Έβρου, Λέσβου, Χίου, Σάμου και Δωδεκανήσου με την οικονομική συνδρομή της Eurobank, στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας της Eurobank «ΜΠΡΟΣΤΑ για την οικογένεια».
  H Eurobank δεν έχει πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, αλλά και σε κανένα στάδιο της διαδικασίας εξωσωματικής γονιμοποίησης.
  Η Eurobank ουδεμία σχέση έχει με την υλοποίηση του προγράμματος εξωσωματικών γονιμοποιήσεων της BE-LIVE, πέρα από την οικονομική της συνδρομή.
  H Eurobank καμία εγγύηση δεν παρέχει και ουδεμία ευθύνη έχει για τις ενέργειες και τις αποφάσεις της BE-LIVE και των συνεργατών της.
  Οποιαδήποτε διαφωνία ή δυσαρέσκεια θα πρέπει να επιλύεται απευθείας με την BE-LIVE.