ΗΟΜΕ/ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ/ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΡΟΔΗΜΑ

ΗΟΜΕ/ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ/ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΡΟΔΗΜΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΡΟΔΗΜΑ

Αγγελική Κοροδήμα

Αναισθησιολόγος

Η Αγγελική Κοροδήμα είναι Αναισθησιολόγος, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολή του Πανεπιστημίου της Πάντοβα Ιταλίας. Εκπόνησε τη Διδακτορική της Διατριβή με τίτλο «Μελέτη των ανεπιθύμητων ενεργειών παρενεργειών και πρόληψης αυτών κατά την εφαρμογή της ενέσιμης και μη ενέσιμης τοπικής αναισθησίας στο δέρμα και στους βλεννογόνους», ενώ είναι κάτοχος BLS/AED, ALS,ATLS, NLS. Κατέχει επίσης δίπλωμα επάρκειας στην διαχείριση του αεραγωγού, ενώ έχει παρακολουθήσει κλινικά φροντιστήρια Εντατικής φροντίδας, αντιμετώπισης της Υπέρτασης.

Έχει εργαστεί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια», στο ΠΙ Τύρου του Κέντρου Υγείας Λεωνιδίου ως αγροτικός ιατρός και στο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ Γ.Ν. Ν.ΙΩΝΙΑΣ, όπου ειδικεύθηκε στην αναισθησιολογία και στην αντιμετώπιση του πόνου. Επιπλέον, ειδικεύθηκε στην αναισθησία σε χειρουργεία βαριατρικής.

Είναι μέλος της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας, της Εταιρείας Πόνου και των International Association for the Study of Pain και British Medical Acupuncture Society.

Έχει πλήθος δημοσιεύσεων σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά καθώς και ενεργή παρουσία ως ομιλητής και ως σύνεδρος σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες που αφορούν στην ειδικότητά της, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.