ΗΟΜΕ/ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ/ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΥΓΟΥΡΗΣ

ΗΟΜΕ/ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ/ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΥΓΟΥΡΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΥΓΟΥΡΗΣ

Δημήτριος Ζυγούρης

Γυναικολόγος – Μαιευτήρας

Ο Δημήτριος Ζυγούρης γεννήθηκε στο Αγρίνιο Αιτωλ/νίας το 1981. Εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) μετά από πανελλαδικές εξετάσεις το 1998 και αποφοίτησε το 2004.

Ειδικεύθηκε στη Μαιευτική Γυναικολογία για 3 έτη στη Β’ Γυναικολογική κλινική του Αντικαρκινικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών «Άγιος Σάββας» και για 2 έτη στη Γ’ Μαιευτική Γυναικολογική κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο «Αττικόν».

Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στη Γυναικολογική Ογκολογία και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στη Παθολογία κυήσεων υψηλού κινδύνου. Επίσης είναι κάτοχος του διπλώματος ALSO (Advanced Life Support in Obstetrics) UK και ALSG (Advanced Life Support in Gynecology) και εκπαιδευτής στα αντίστοιχα σεμινάρια.

Έχει εξειδικευθεί στην Ελάχιστη Επεμβατική Ιατρική (Υστεροσκόπηση – Λαπαροσκόπηση) και τη Γυναικολογική Ογκολογία στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Tubingen και Lubeck της Γερμανίας. Είναι Πιστοποιημένος Ιατρός στη κολποσκόπηση από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή εταιρεία κολποσκόπησης και κατέχει άδεια εκτέλεσης υπερήχων από το ΚΕΣΥ.

Είναι Ακαδημαϊκός Υπότροφος Μαιευτικής – Γυναικολογίας και Eνδοσκόπησης στη Γ’ ΜΓ του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο «Αττικόν», μέλος της μονάδας Γυναικολογικής Ογκολογίας του Νοσοκομείου «Άγιος Λουκάς» και τέως Επιμελητής του Νοσοκομείου See-Spital Horgen της Ζυρίχης.

Διατηρεί Ιδιωτικό Ιατρείο στα Ιωάννινα από το 2014.