ΗΟΜΕ/ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ/ΕΛΕΝΗ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΗΣΑΪΑ

ΗΟΜΕ/ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ/ΕΛΕΝΗ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΗΣΑΪΑ

ΕΛΕΝΗ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΗΣΑΪΑ

Ελένη – Χριστίνα Ησαϊα

Αναισθησιολόγος

Η ιατρός Ελένη – Χριστίνα Ησαΐα είναι Αναισθησιολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στο αντικείμενο της Αλγολογίας και της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης ενώ υπήρξε εκπαιδεύτρια σε προγράμματα ιατρικής επιμόρφωσης όπως το ALS (Advanced Life Support) και το ACLS (Advanced Cardiac Life Support).

Η ιατρός είναι εξειδικευμένη στην περιοχική αναισθησία, στην διαχείριση του πόνου καθώς και την παρηγορική και ανακουφιστική φροντίδα. Είναι πιστοποιημένη σε παρεμβατικές θεραπείες, στον ιατρικό και κοσμητικό βελονισμό. Διαθέτει εργασιακή εμπειρία σε αναισθησιολογικά τμήματα δημοσίου και ιδιωτικού τομέα όπως και σε Μ.Ε.Θ. (μονάδα εντατικής θεραπείας) ενώ έχει συνεργαστεί με πανεπιστημιακές κλινικές, εκπαιδευτικούς οργανισμούς και είναι μέλος ελληνικών και διεθνών επιστημονικών εταιριών.

Διαθέτει πλούσιο συγγραφικό, κλινικό, εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο ενώ συχνά συμμετέχει ως προσκεκλημένη ομιλήτρια σε συνέδρια του ιατρικού κλάδου και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Είναι κάτοχος Life Coaching Diploma, AC_accredited και Health and Wellness Coaching Diploma εφαρμόζοντας coaching τεχνικές και εργαλεία σε μεγάλο αριθμό περιστατικών. Αποτελεί βασικό στέλεχος στην εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας στο Health & Wellness coaching καθώς έχει οργανώσει και εκπαιδεύσει με την ομάδα συνεργασίας της το σύνολο των πιστοποιημένων Health coaches μέχρι πρότινος στην Ελλάδα. Παράλληλα με το σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων στο αντικείμενο του Health coaching, έχει αναπτύξει και εφαρμόζει προγράμματα με evidence based εργαλεία και τεχνικές προσέγγισης όπως το “Care 4 Health”, “Health & Wellness ABCD’s”, H.E.L.P. (human embryo life power) με σκοπό την προαγωγή της υγείας και ευεξίας των ατόμων που αναζητούν την βοήθειά της ως coach.

Επί του παρόντος συνεργάζεται με ιδιωτικές κλινικές, διατηρεί προσωπικό ιατρείο και είναι υπεύθυνη του Ιατρείου Πόνου στο νοσοκομείο “ΥΓΕΙΑ”.

Πληροφορίες επικοινωνίας Website: www.healthfluencer.gr