ΗΟΜΕ/ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΛΙΟΔΗΣ

ΗΟΜΕ/ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΛΙΟΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΛΙΟΔΗΣ

Κωνσταντίνος Καλλιόδης

Γυναικολόγος – Μαιευτήρας

Ο Κωνσταντίνος Καλλιόδης γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας το 1977. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το 2007 και ξεκίνησε την ειδίκευσή του στη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πύργου. Συνέχισε και ολοκλήρωσε το 2016 την ειδίκευσή του στη Στ΄ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Έλενα Βενιζέλου – Αλεξάνδρα, όπου και παρέμεινε ως Συνεργάτης μέχρι και το 2017.

Στη διάρκεια των ετών της ειδίκευσής του συνεργάστηκε στενά με κορυφαίους Χειρουργούς Γυναικολόγους και Μαιευτήρες αναλαμβάνοντας ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό μαιευτικών και χειρουργικών επεμβάσεων του γυναικείου γεννητικού συστήματος.

Σήμερα, ο Κωνσταντίνος Καλλιόδης διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στον Πύργο Ηλείας, συνεργάζεται με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών (Γυναικολογική και Μαιευτική Κλινική ΓΑΙΑ) και τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ ( Νοσοκομεία ΜΗΤΕΡΑ και ΛΗΤΩ), παρέχοντας στις ασθενείς του ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με τις τρέχουσες, ευρωπαϊκές και αμερικάνικες κατευθυντήριες οδηγίες.

Ο ιατρός Κωνσταντίνος Καλλιόδης, έχοντας εκπαιδευτεί στην αντιμετώπιση κυήσεων υψηλού κινδύνου, την εξωσωματική γονιμοποίηση, τη γυναικολογική ενδοκρινολογία, την ενδοσκοπική χειρουργική (λαπαροσκόπηση-υστεροσκόπηση) διεκπεραιώνει επιτυχώς γυναικολογικά και μαιευτικά περιστατικά.