ΗΟΜΕ/ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ι. ΚΡΟΚΟΣ

ΗΟΜΕ/ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ι. ΚΡΟΚΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ι. ΚΡΟΚΟΣ

Παναγιώτης Ι. Κρόκος

Μαιευτήρας- Χειρουργός Γυναικολόγος

Ο Παναγιώτης Κρόκος αποφοίτησε από το Τμήμα Ιατρικής Πάτρας με βαθμό «λίαν καλώς» και ειδικεύθηκε στη Γ’ Πανεπιστημιακή Κλινική Μαιευτικής – Γυναικολογίας του Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ», στη Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου «ΛΑΪΚΟ» καθώς και στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ».

Έχει παρακολουθήσει και ολοκληρώσει με βαθμό «άριστα» το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Παθολογία της Κύησης» και εκπονεί διδακτορική διατριβή στο Τμήμα Ιατρικής του ΕΚΠΑ με τίτλο «Εφαρμογή φωτοβιοθεραπείας στον κολπικό βλεννογόνο γυναικών με ουρογεννητικό σύνδρομο της εμμηνόπαυσης». Είναι κάτοχος ICOG (Instructors Course in Obstetrics and Gynecology) / εκπαιδευτής ALSO (Advanced Life Support in Obstetrics).

Το κλινικό του ενδιαφέρον περιλαμβάνει την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, την Ενδοκρινολογία της Αναπαραγωγής, τη Γυναικολογική Ενδοκρινολογία και την Εμμηνόπαυση.

Είναι μέλος της International Society of Gynecological Endocrinology (ISGE), της European Society of Contraception and Reproductive Health (ESC) και της Ελληνικής Εταιρείας Οικογενειακού Προγραμματισμού, Αντισύλληψης & Αναπαραγωγικής Υγείας.

Έχει πλούσιο επιστημονικό έργο με δημοσιεύσεις σε ξένα και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και παρουσιάσεις σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια.