ΗΟΜΕ/ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ/ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΔΑΚΗΣ

ΗΟΜΕ/ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ/ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΔΑΚΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΔΑΚΗΣ

Σπύρος Καρδάκης

Γυναικολόγος – Μαιευτήρας

Ο Σπύρος Καρδάκης είναι Μαιευτήρας Γυναικολόγος, εργάστηκε σε Νοσοκομεία της Ελβετίας και της Σουηδίας και απέκτησε τον τίτλο του Μαιευτήρα-Γυναικολόγου στην Σουηδία.

Είναι πιστοποιημένος στην λαπαροσκοπική χειρουργική και στις υστεροσκοπήσεις από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Χειρουργικής Γυναικολογίας. Εργάστηκε ως επιμελητής και κλινικός διευθύνων της Μαιευτικής και Γυναικολογικής κλινικής στο Νοσοκομείο ΟBV, Ελβετίας. Εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στο κέντρο υπογονιμότητας και υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην Πανεπιστημιακή κλινική του Νοσοκομείου Akademiska Ουψάλας. Μετεκπαιδεύτηκε στη λαπαροσκοπική χειρουργική στο Νοσοκομείο OCL στο Λουγκάνο, στην Ελβετία, εξειδικευμένο κέντρο γυναικολογικής λαπαροσκοπικής χειρουργικής. Μετά την πολύχρονη εκπαίδευση και επαγγελματική του δραστηριότητα στο εξωτερικό επέστρεψε στην Ελλάδα και το Δεκέμβριο του 2013 ξεκίνησε την λειτουργία ιδιωτικού γυναικολογικού ιατρείου στην Κέρκυρα, όπου μεταξύ άλλων εξειδικεύεται στον τομέα της υπογονιμότητας.

Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό μετεκπαιδευτικών προγραμμάτων, workshops και συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες σε διεθνή περιοδικά και έχει παρουσιάσει επιστημονικές μελέτες σε συνέδρια. Είναι μέλος της Σουηδικής εταιρίας Μαιευτικής και Γυναικολογίας και της Ευρωπαϊκής εταιρίας ανθρώπινης αναπαραγωγής (ESHRE) και Γυναικολογικής Ενδοσκοπικής Χειρουργικής (ESGE). Διετέλεσε μέλος της επιστημονικής ομάδας εργασίας ενδοσκοπικής χειρουργικής Σουηδίας και της επιστημονικής ομάδας εργασίας υπογονιμότητας Σουηδίας. Μιλάει Σουηδικά, Αγγλικά και Ιταλικά.