Χάρης Χηνιάδης

Χάρης Χηνιάδης

Μαιευτήρας – Γυναικολόγος

Ο Χάρης Χηνιάδης είναι Μαιευτήρας – Γυναικολόγος με ειδίκευση στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση και τη Λαπαροσκοπική Χειρουργική και συνιδρυτής της Be-Live.

Είναι Αντιπρόεδρος της ΥΓΕΙΑ IVF-Εμβρυογένεσις και  Μέλος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Μητέρα 

Διδάσκει στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Ανθρώπινη Αναπαραγωγή» της Ιατρικής Σχολής του Δ.Π.Θ. καθώς και τους φοιτητές της Ιατρικής Σχολής του European University Cyprus.

Έχει διατελέσει Επιστημονικός Υπεύθυνος της Μονάδας IVF ΜΗΤΕΡΑ, όπου και εργάστηκε επί 18 χρόνια πραγματοποιώντας χιλιάδες κύκλους θεραπείας Εξωσωματικής. 

Ειδικεύθηκε στη Γυναικολογία σε Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία του Λονδίνου και είναι κάτοχος του Diploma of Faculty for Family Planning του Βρετανικού Κολλεγίου Μαιευτικής-Γυναικολογίας  (RCOG). Ειδικεύθηκε στους υπερήχους στο King’s College υπό τον καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη και διετέλεσε Επιμελητής Γυναικολογίας του King George Hospital.

Εξειδικεύτηκε στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση και εργάστηκε ως Ειδικός Επιμελητής στη Μονάδα IVF του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Saint Bartholomew’s, London. 

Εξειδικεύθηκε στη Λαπαροσκόπηση & Υστεροσκόπηση στο Clermont–Ferrand και κατέχει το European Diploma in Gynecological Endoscopy, Université d’ Auvergne και το Diploma in Robotic Laparoscopy, Strasbourg.

Μέσω της Be-Live, η οποία βραβεύθηκε ως το Καλύτερο Νέο Μη-Κερδοσκοπικό Σωματείο, αναπτύσσει έντονη φιλανθρωπική δράση και πραγματοποιεί δωρεάν θεραπείες Εξωσωματικής σε οικονομικά ασθενή υπογόνιμα ζευγάρια, συμβάλλοντας στην κατάκτηση του ονείρου της οικογένειας και την μείωση της υπογονιμότητας στη χώρα μας.

Είναι µέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Αναπαραγωγής (ESHRE), της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης (ESGE), της International Society for Fertility Preservation (ISFP) και της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.