ΗΟΜΕ/ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΗΟΜΕ/ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Βασίλης Παπαδόπουλος

Μαιευτήρας – Γυναικολόγος

O Παπαδόπουλος Βασίλειος, Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Κέντρου Εμβρυομητρικής Ιατρικής.

Είναι απόφοιτος της Προτύπου Ευαγγελικής Σχολής Νέας Σμύρνης και πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ έκανε ειδικότητα στη Μαιευτική – Γυναικολογία, στη Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 1998 έως το 2011 ήταν επιμελητής ΕΣΥ στη Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του ΠΓΝΠ, ενώ στο διάστημα 2001 έως 2003 ήταν Research Fellow με εκπαιδευτική άδεια στο Harris Birthright Research Center στο Νοσοκομείο King’s College του Λονδίνου, για εξειδίκευση στην Εμβρυομητρική Ιατρική. Το 2006 ανακηρύχθηκε διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Από το 2016 έως και σήμερα είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας, Εμβρυομητρικής Ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.

Επίσης είναι Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Εμβρυομητρικής Ιατρικής, ενώ από το 2003 έως και σήμερα είναι υπεύθυνος του Τμήματος Προγεννητικού Ελέγχου και Υπερήχων της Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ.